Over Anne

Weetjes over Anne:

Anne is getrouwd en samen met Robert hebben ze drie zonen. Sporten doet ze graag, onder andere softbal, roeien en wandelen in de bergen zijn haar passie.

Opleidingen

In 2020 begon ik met de opleiding tot sportmasseur. Een jaar later kwam daar massage therapie bij voor extra kennis en verdieping waar Lymfedrainage een onderdeel van is.

Nu de  opleiding Massagetherapie is afgerond staat volgend jaar het certificaat Medische Basiskennis in de planning, waardoor ik mij kan laten registreren bij zorgverzekeraars waardoor vergoeding (gedeeltelijk) kan vanuit de verzekering.

In de toekomst hoop ik bij IVS Opleidingen meer vervolgopleidingen te doen.

Ik heb het gevoel mijn passie gevonden te hebben en heb een goed intuïtief gevoel voor spierknopen en hoop zo nog veel mensen met langdurige en onverklaarbare klachten te helpen.

Bekijk referenties en bezoek mijn Facebookpagina.

Referenties

Carolien

Sinds ik elke 6 weken bindweefsel therapie heb, merk ik echt vooruitgang en ben weer bijna op oude niveau mobiel. Echt een aanrader! 

Fred

Uitstekende en vakkundige massage
en een fijne persoonlijke behandeling.

Gewoon top!

Debbie

Met regelmaat ga ik voor los maken en onderhouden naar Anne, hierdoor functioneer ik veel vaker zonder migraine en overbelaste spieren. Heel fijn!

Afspraak maken

Maak bij voorkeur een afspraak via onze agenda indien dit niet lukt stuur een email anne@sportmassagezeewolde.nl
of whatsapp 0638775847